plants in performance

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin: 0 10px 0 0;
text-align: center;
width: 90px;
}
#gallery-1 img {
border: none;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

jQuery(document).ready(function($){
jQuery(“a[rel=’gallery-1′]”).colorbox({
transition:”elastic”,
speed:300,
width:false,
initialWidth:600,
innerWidth:false,
maxWidth:false,
height:false,
initialHeight:350,
innerHeight:false,
maxHeight:800,
scalePhotos:true,
scrolling:true,
inline:false,
html:false,
iframe:false,
fastIframe:true,
photo:false,
href:false,
title:false,
rel:false,
opacity:0.9,
preloading:true,
current:”image {current} of {total}”,
previous:”previous”,
next:”next”,
close:”close”,
open:false,
returnFocus:true,
reposition:true,
loop:true,
slideshow:false,
slideshowAuto:true,
slideshowSpeed:2500,
slideshowStart:”start slideshow”,
slideshowStop:”stop slideshow”,
onOpen:false,
onLoad:false,
onComplete:false,
onCleanup:false,
onClosed:false,
overlayClose:true,
escKey:true,
arrowKey:true,
top:false,
bottom:false,
left:false,
right:false,
fixed:false
});
});
ProblemA neglected round-about in Denver’s Tech Center is an eye sore and communicates a negative message to clients and employees. ConditionsThis island spot is surrounded by asphalt is subject to traffic conditions: view shed safety, sun, and heat.ResponseThis sun-worshipping planting palette showcases the individual character of plants and melds them together as a harmonious team. The roundabout serves as a 360-degree herbaceous ‘theatre’ and provides a range of different views as one travels around it. People approaching the area are first greeted with a collection of plants that loosely emulate the sunrise (visible from the east entrance of the roundabout.) Then upon departure (via the west side of the roundabout), they enjoy a vegetative collection reminiscent of the sunset.Or team  focused on a number of plant performance qualities and used a combination of basic planting techniques to emphasize an overall sense of “generosity, abundance, and beauty.” By considering seasonality, coloration, structure/form, texture, natural lighting, and other such concepts we present the Denver Technology Center campus with a lively and dynamic herbaceous performance. This multi-act, vegetative ‘improve’ provides viewers with ongoing succession interest through the year. Our “Solar Bouquet” could be extrapolated into three-dimensional way finding devices: sculptural tubes with potential for lighting and irrigation.  Team Project, Instructor: Adam Clack